Κύριε Πρόεδρε

Πιστοί στις θέσεις σας, η μεν διοίκηση να μην τηρεί τις δεσμεύσεις της για αναμετάδοση του συμβουλίου και εσείς δε να μην μας εξηγείτε τους λόγους της μη αναμετάδοσης.

Σαφώς και με οδηγείτε στο να μην παραστώ σε μυστική από τους Δημότες και ενδιαφερόμενους συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη άνευ αναμετάδοσης.

Λόγω των παραπάνω σας θέτω προ των ευθυνών σας για την όποια καθυστέρηση στην ομαλή λειτουργία υπηρεσιών του Δήμου από ενδεχόμενη μη συνεδρίαση λόγω έλλειψης απαρτίας.

Στις κρυφές συζητήσεις μόνο το αυγό του φιδιού εκκολάπτεται καιρός να καταλάβετε κύριοι ότι η βάση της Δημοκρατίας είναι ο Δημόσιος Λόγος.

Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι η συμπεριφορά αυτή είναι αντιδημοκρατική, αντιδεοντολογική, υποτιμά και προσβάλει πλέον ολοφάνερα τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου πλην της παράταξης της διοίκησης  άρα και την απόλυτη πλειοψηφία του Συμβουλίου και μέσω αυτών και των Δημοτών της πόλης μας.

Με μεγάλη λύπη προβαίνω σε αυτή την ανακοίνωση μια μέρα πριν την Εθνική μας επέτειο.

Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ως δημοτικός σύμβουλος και ως εκπρόσωπος παράταξης να προσβάλλω το κύρος των αποφάσεων που θα ληφθούν με τον συγκεκριμένο τρόπο καταστρατηγώντας Δημοκρατικές αρχές  καθώς και να θίξω τη νομιμότητα της διαδικασίας και τον τρόπο με τον οποίο τεχνηέντως λαμβάνει αποφάσεις η μειοψηφία επιχειρώντας πλασματική απαρτία.

Προς τούτο καλώ και τους συναδέλφους των παρατάξεων της αντιπολίτευσης  να παραταχθούν υπέρ της ανωτέρω αιτιολογημένης επιφύλαξής μου

Περικλής Παπαγεωργίου

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ι.Δ.Ε.Α. Πολιτών»