Τον Αύγουστο γίνονται προσλήψεις και την Μεγάλη Εβδομάδα δημιουργούνται οργανισμοί.

Κάποτε πρέπει να αντιληφθούν στον Δήμο ότι διοίκηση δεν ασκούμε στις αργίες και διοικώντας με βάση το νόμο και μόνο δε σημαίνει ότι είναι ούτε πρέπον ούτε Δημοκρατικό.

Δημοκρατική διοίκηση σημαίνει ενημέρωση, διαβούλευση, διαφάνεια, και πολλά άλλα που πλέον αποδεδειγμένα η σημερινή διοίκηση του Δήμου αγνοεί επιδεικτικά.

Να υπενθυμίσω ότι τέσσερα χρόνια πριν έκανα μία τεράστια προσπάθεια να εξυγιανθεί ο οργανισμός ΟΠΑΠΔΑΑΚ του Δήμου που ήμουν Προεδρος, με σκοπό να συγχωνευτεί με τον Δήμο ώστε να γίνει εξοικονόμηση σε πόρους και σε ανθρώπινο δυναμικό, όπως και έγινε με επιτυχία. Ταυτόχρονα έγινε κατάργηση της θέσης μου από πρόεδρου, εισηγήθηκα δηλαδή και την κατάργηση της θέσης μου για να επιτευχθεί ο στόχος κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί ποτέ στην δημόσια διοίκηση πανελλαδικά.

Χτες λοιπόν προσπάθησε η διοίκηση να περάσει από την οικονομική επιτροπή την δημιουργία ενός νέου οργανισμού, επενδυτικού κάτ’ όνομα, δημιουργώντας πολλά ερωτήματα για τον λόγο που αυτό έγινε παρατύπως και εν κρυπτώ αλλά επίσης και λειτουργικά ερωτήματα όπως τον λόγο ύπαρξης ενός νέου οργανισμού, το πως θα στελεχωθεί αυτός οργανισμός, το πως θα χρηματοδοτηθεί αυτός οργανισμός από τον Δήμο κλπ…

Εν κατακλείδι ο τρόπος με τον οποίο διοικείται ο Δήμος φάνηκε και στην προηγούμενη συνεδρίαση της 21 Απριλίου στην οποία παρούσα ήταν μόνο η διοίκηση.

Τα συμπεράσματα δικά σας, μένω σήμερα στην γνωστοποίηση του γεγονότος και θα επανέλθω στο Δημοτικό συμβούλιο με τοποθέτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.