Περικλης Παπαγεωργίου

Στο πρόσφατο Δημοτικό συμβούλιο υπερψηφίστηκε δικαίως η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την πολιτική καταδίκη Αντιδημάρχου της διοίκησης για απρεπή συμπεριφορά με ύβρεις κι απειλές κατά της Προέδρου του Σωματείου των εργαζομένων.

Στην τοποθέτηση του ο Αντιδήμαρχος, μη δείχνοντας ίχνος μετάνοιας, όπως και τις προηγούμενες φορές αντίστοιχων συμπεριφορών, με οδήγησε σε τοποθέτηση που μεταξύ άλλων ανέφερα :

«Είναι ντροπή ένας θεσμός να υβρίζει και να απειλεί έναν άλλο θεσμό, είναι δυο φορές ντροπή ένας άντρας να υβρίζει και να απειλεί μια γυναικά είναι τρεις φορές ντροπή ένας εν ενέργεια αστυνομικός, που είναι εκπαιδευμένος να μην αντιδρά σε προκλήσεις μέχρι να πάρει εντολές, να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο.

Άρα η αντίδραση αυτή για πολλοστή φορά αλλά κι αντίστοιχα ανάρμοστες συμπεριφορές άλλων αξιωματούχων της διοίκησης προς δημότες κι υπαλλήλους, όπως είχα επισημάνει σε προηγούμενο συμβούλιο, δεν μπορεί παρά να είναι γραμμή της διοίκησης.

Πλέον οι συμπεριφορές αυτές έκαναν την παράταξη «καθαρή πρόταση» να φέρει ανεξίτηλους λεκέδες με ευθύνη αποκλειστικά του επικεφαλής της ο οποίος καλύπτει τους συνεργάτες του όπως ανέφερε ο ίδιος 100%»

Περικλής Παπαγεωργίου

Επικεφαλής «Ιδέα Πολιτών»

Δημοτικής παράταξης Αγίων Αναργύρων-Καματερού