Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στο νεκροταφείο, για προσωπική μου υπόθεση, διαπίστωσα με μεγάλη μου λύπη να υπάρχει τροφή για αδέσποτα πάνω σε μνήματα.

Αποτέλεσμα αυτού να κυκλοφορούν κατσαρίδες και λοιπά έντομα στα μνήματα, αποκρουστικό θέαμα, προσβλητικό θέαμα, απαράδεκτο γεγονός.

Τράβηξα φωτογραφίες και βίντεο που δεν θα δημοσιεύσω σε πρώτη φάση τουλάχιστον, σεβόμενος την μνήμη των νεκρών και θεωρώ ότι μετά την παρούσα καταγγελία μου θα τους σεβαστεί και η διοίκηση πραγματοποιώντας σωστή φύλαξη και καθαριότητα του χώρου.

Συνάδελφοι, φίλες και φίλοι η πρωτόγνωρη αυτή κατάσταση ήταν σε διάφορα σημεία εντός του νεκροταφείου και πληροφορήθηκα αντίστοιχη κατάσταση ότι επικρατεί και στο νεκροταφείο του Καματερού.

Απαιτώ άμεσα μέτρα, δεν είναι δυνατόν να φτάνουμε στο σημείο να προβαίνουμε σε τέτοιες καταγγελίες για τα αυτονόητα, σεβαστείτε τουλάχιστον τους νεκρούς που δεν μπορούν να αντιδράσουν.

Πρόεδρε το θέμα δεν επιθυμώ να έρθει στο Συμβούλιο προς συζήτηση, σας το στέλνω προς ενημέρωση και το κοινοποιώ επίσης προς ενημέρωση μιας και η λέξη συζήτηση σε τέτοια θέματα θα ήταν ντροπή και σαν σκέψη μόνο.

 

Περικλής Παπαγεωργίου

Επικεφαλής «Ιδέα Πολιτών»

Δημοτικής παράταξης Αγίων Αναργύρων-Καματερού