Ευχαριστώ πολύ τον Αντιπρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Ilias Mandros και τον Πρόεδρο της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Αττικής Giovanni Daveronis για τις εποικοδομητικές τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήσαμε με θέμα τα μέτρα που μπορούν να λάβουν οι Δήμοι για να στηρίξουν τις τοπικές αγορές τους.
Επικεντρωθήκαμε στην αγορά των Αγίων Αναργύρων – Καματερού, μετέφερα προβλήματα και ανησυχίες καταστηματαρχών της περιοχής μας, τις προτάσεις μας ως Ι.Δ.Ε.Α. Πολιτών για τον χώρο της εστίασης και του λιανικού εμπορίου και ενημερώθηκα για τις θέσεις τους, όσον αφορά Δημοτική στήριξη της αγοράς αλλά και των προτάσεων που έχουν καταθέσει στα αρμόδια υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης και Εργασίας σε αναμονή των ανακοινώσεων που θα γίνουν από αυτά τις επόμενες μέρες. Τέλος συμφωνήσαμε να γίνει και μια ευρεία τηλεδιάσκεψη με συμμετοχή καταστηματαρχών και εμπορικού συλλόγου.
Θα παρουσιάσω τις θέσεις μας στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει χώρους τραπεζοκαθισμάτων, δημοτικά τέλη, προωθητικές ενέργειες κλπ.
Στηρίζουμε την αγορά της πόλης μας με πράξεις 

 

 

Περικλής Παπαγεωργίου

Επικεφαλής «Ιδέα Πολιτών»

Δημοτικής παράταξης Αγίων Αναργύρων-Καματερού