Φωτογραφίες

Επιχειρηματικότητα

Από το Ελληνοκινεζικό forum που έγινε στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Δήμου μας με τους Δήμους Tσανκ-σου και Tσενγκ-σου με σκοπό την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, της ενίσχυσης αθλητικών και πολιτιστικών δρώμενων και τις εκπαιδευτικές ανταλλαγές στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος που εκπροσωπούσα.

Ορθοδοξία

Από τα εγκαίνια του κέντρου ενοριακής αγάπης (ΚΕΑ) του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού των Αγίων Αναργύρων ως μέλος του εκκλησιαστικού συμβουλίου και συνδιοργανωτής από την πλευρά του Δήμοy.

Παιδεία

Παρουσίαση της Αρχαίας Ελιάς του Πεισίστρατου στο κρατικό ιαπωνικό κανάλι παρουσία μαθητών δημοτικού στο πλαίσιο του προγράμματος παιδείας, με αφορμή την χρονολόγηση της Ελιάς του τμήματος πολιτισμού με τον Δημόκριτο για την πιστοποίηση της, με σκοπό την ένταξη της σε Τουριστικούς Οδηγούς και Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Ενδεικτικές φωτογραφίες από δραστηριότητες

Φωτογραφίες από δράσεις και εκδηλώσεις που οργάνωσα ή συνδιοργάνωσα με άλλους φορείς και υπηρεσίες.

Απολογισμός έργου

Κατά την θητεία μου υπηρέτησα θέσεις όπως: Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας, Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Τοπικής Οικονομίας – Παιδείας – Πολιτισμού. Έλαβα πρωτοβουλίες και θεσμοθέτησα δράσεις, δείγματα αυτών μπορείτε να παρακολουθήσετε στο βίντεο απολογισμού που ακολουθεί

 

Αναπαραγωγή Βίντεο